Scrabble

L'Scrabble és un joc de taula en el qual cada jugador/a intenta guanyar més punts mitjançant la construcció de paraules sobre un tauler de 15x15 caselles. Les paraules poden formar-se horitzontalment o verticalment i es poden creuar sempre que apareguin en el diccionari estàndard. Quan el jugador/a aconsegueix crear i col·locar una paraula amb totes les seves lletres (7 en total) es diu que ha fet un Scrabble.

L’Scrabble a Alella

Scrabble en família!

Tota la família hi és benvinguda, des del més petit al més gran! Veniu a jugar una estona a l’Scrabble cada primer diumenge de mes a la tarda (d’octubre a juny). És igual si en sabeu poc, molt o si no hi heu jugat mai. Entre tots n’aprendrem i passarem una bona estona!

Concursos

Des del 2018 hem anat organitzant concursos sempre amb el suport de la Federació Internacional d'Scrabble en Català FISC. Us hi esperem! > Aquí trobareu més informació: Com s’hi juga? http://www.fiscrabble.cat/wp-content/uploads/2018/08/Reglament-classic.pdf Puc jugar-hi online? Al següent enllaç trobareu tots els passos per poder jugar a través de Mindsports. És apte per a tots els nivells! http://www.fiscrabble.cat/voleu-jugar/jugueu-en-linia-amb-mindsports-academy/ On puc anar a jugar? A continuació podeu consultar el calendari d’activitats i trobades de la FISC:   http://www.fiscrabble.cat/agenda-dactivitats-de-scrabble-en-catala/ I ... per saber-ne més: Els orígens de l’Scrabble:  http://www.fiscrabble.cat/recursos/historia-del-joc/ L’Scrabble en català:  http://www.fiscrabble.cat/recursos/historia-del-joc-en-catala/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.