Calendari

juny
4
Dg
1a Trobada intergeneracional de Scrabble en Català
juny 4 @ 18:00 – 19:30

1a Trobada intergeneracional de Scrabble en Català. Bingo de lletres. Col·laborem en els actes de la 15a Festa de la Gent Gran. Una tarda de Scrabble al Casal d’Alella, petits, joves i grans, aprendrem i jugarem tots plegats. Amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català.

juny
6
Dt
8è Open de dòmino a la Fundació Aymar i Puig
juny 6 @ 17:00 – 18:30

8è Open de dòmino a la Fundació Aymar i Puig. El Casal d’Alella col·labora en els actes de la 15a Festa de la Gent Gran. Una tarda de domino a la Residència Aymar i Puig.

La Focal, secció de fotografia
juny 6 @ 19:30 – 20:30

Trobada periòdica, el primer dimarts de cada mes, de la secció de fotografia del Casal d’Alella.

juny
7
Dc
Cartes marselleses. Taller d’aprenentatge
juny 7 @ 17:00 – 19:00

Podeu passar una bona estona amb un joc popular francès tot fent petar la xerrada. Així entrenem el cervell i aprenem i practiquem l’idioma. No és imprescindible saber-hi jugar perquè n’aprendràs en grup. Activitat organitzada amb col·laboració amb el Comitè d’Agermanament Alella-Carquefou.

juny
10
Ds
Camins i llegendes. Sant Miquel de les Formigues
juny 10 @ 8:00 – 13:00

Nova sortida de ‘Camins i llegendes’, ens portaran a Sant Miquel de les Formigues, a les Guilleries.

 

 

juny
11
Dg
AJORNAT. 47è Aplec de l’Arròs
juny 11 @ 9:30 – 17:00

A causa de la situació de sequera que estem patint i que comporta un elevat risc d’incendi, aquest any no ens han donat autorització per poder fer foc al Bosquet per celebrar el 47è Aplec de l’Arròs, previst l’11 de juny. El decret 64/1995 de la Generalitat prohibeix fer foc a prop del bosc entre el 15 de març i el 15 d’octubre. Per aquest motiu, la Junta del Casal d’Alella ha decidit suspendre temporalment l’Aplec de l’Arròs d’enguany. També us fem saber que estem treballant per trobar alternatives tant de data i/o de lloc per tal de poder celebrar aquesta festa tan tradicional i tan nostra. Tan aviat com sigui possible, us n’informarem.

juny
12
Dl
Memòries d’Alella. Entrevistes a Can Flo i la Magrana
juny 12 @ 19:00 – 20:30

Memòries d’Alella: Projecció de les entrevistes a Can Flo i la Magrana. Continuem la sèrie de records d’Alella a través dels seus establiments tradicionals. Posteriorment, col·loqui obert al públic amb les famílies Flo i Valero.

juny
14
Dc
Cartes marselleses. Taller d’aprenentatge
juny 14 @ 17:00 – 19:00

Podeu passar una bona estona amb un joc popular francès tot fent petar la xerrada. Així entrenem el cervell i aprenem i practiquem l’idioma. No és imprescindible saber-hi jugar perquè n’aprendràs en grup. Activitat organitzada amb col·laboració amb el Comitè d’Agermanament Alella-Carquefou.

juny
15
Dj
‘Les hores noves’ de Julià Guillamon
juny 15 @ 19:15 – 20:30

Presentació del llibre Les hores noves, de Julià Guillamon. L’escriptor centra la mirada literària en el paisatge natural i agrari del Montseny, d’Arbúcies estant. L’acte forma part del cicle Reflexions i aprenentatges sobre el paisatge periurbà.

Les hores noves, que ve després de Les cuques (tots dos llibres publicats a Llibres Anagrama), dues obres que ens ajuden a recosir i recuperar aquesta cultura natural i agrària oblidada, des de la literatura i la memòria personal. Diu Guillamon que la gent té enyorança d’aquesta pèrdua. Però també diu que molta gent que va de visita a la muntanya s’hi avorreix, que li falta una educació en la mirada, afinar la sensibilitat i bastir el coneixement que ja no li han transmès.

Organitza: Casal d’Alella
Amb la col·laboració de la llibreria QuatreCincU.

juny
16
Dv
1a Trobada de dòmino intergeneracional
juny 16 @ 17:00 – 19:00

Ja ha arribat la primavera i el Casal d’Alella col·labora en la primavera de la Gent 6.0. Participarem en la 1a Trobada de dòmino intergeneracional, petits, joves i grans, aprendrem i jugarem tots plegats.