Scrabble

L'Scrabble és un joc de taula en el qual cada participant intenta guanyar més punts mitjançant la construcció de paraules sobre un tauler de 15x15 caselles. Les paraules poden formar-se horitzontalment o verticalment i es poden creuar sempre que apareguin en el diccionari estàndard. Quan s'aconsegueix crear i col·locar una paraula amb totes les seves lletres (7 en total) es diu que ha fet un Scrabble.

L’Scrabble a Alella

Scrabble en família!

Tota la família hi és benvinguda, des del més petit al més gran! Veniu a jugar una estona a l’Scrabble cada primer diumenge de mes a la tarda (d’octubre a juny). Potser no hi heu jugat mai, o podeu saber-ne poc, una mica més o molt, tant és. Entre tote les persones participants juguem, n’aprendrem i compartim una bona estona.

Trobades i concursos

Des del 2018 hem anat organitzant trobades i concursos sempre amb el suport de la Federació Internacional d'Scrabble en Català FISC. Trobareu més informació a la relació de sessions d'Scrabble realitzades fins ara.

Més informació

Com s’hi juga?

Reglament oficial de la Federació Internacional d'Scrabble en Català FISC http://www.fiscrabble.cat/recursos/reglaments-oficials/ Us podeu descarregar una aplicació, per a mòbils, per validar les paraules amb las quals voleu jugar. L'app es diu LEXIMOTS.

Puc jugar-hi online?

Al següent enllaç http://www.fiscrabble.cat/catamots-joc-de-scrabble-en-linia/com-es-juga-al-catamots/ trobareu tots els passos per poder jugar al CATAMOTS. És apte per a tots els nivells.  

On puc anar a jugar?

A continuació podeu consultar el calendari d’activitats i trobades de la FISC: http://www.fiscrabble.cat/agenda-dactivitats-de-scrabble-en-catala/

I ... per saber-ne més:

Els orígens de l’Scrabble:  http://www.fiscrabble.cat/recursos/historia-del-joc/ L’Scrabble en català:  http://www.fiscrabble.cat/recursos/historia-del-joc-en-catala/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.